Blænde 96:

Fotoklubben Blænde 96 er en forening for foto-interesserede mennesker.

Vi har lokale hos Nupark, Nupark 51, 7500 Holstebro, hvor vi mødes om torsdagen i lige uger fra 19.00 - 22.00. På disse klubaftener viser og debatterer vi billeder samt afholder vores konkurrencer.

Der er selvfølgelig også altid tid til en kop kaffe udover fotosnakken, hvis man har lyst til det.

I januar/februar/marts og oktober/november måned mødes vi også på de mellemliggende torsdage. Her ser vi mest på det tekniske omkring fotografering. Vi kalder det Digital Café.

Hver måned vælger vi det bedste medlemsbillede som er med fri tema. Alle disse vinderfotos deltager i konkurrencen om "Årets foto", som vælges på vores generalforsamling.

Cirka en gang i kvartalet har man som medlem også mulighed for at deltage i en billedkonkurrence hvor billederne bedømmes af en anden klub eller en person uden for klubben. Disse konkurrencer er normalt med et bestemt tema.

Nu drejer det hele sig jo ikke om konkurrencer, men også om at udveksle erfaringer og lære vores udstyr bedre at kende. Derfor arrangerer vi også forskellige temaaftener hvor enten en ekstern person eller et af vores medlemmer arrangerer små teknikkurser eller lignende.

Fotoklubben BLÆNDE 96 - Holstebro
© Copyright - Alle fotos er copyrightbeskyttet af fotografen - Brug af foto uden tilladelse er ulovligt